COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

UPDATE: Cum să ajungi în Emiratele Arabe Unite și Qatar în condiții de COVID-19

UPDATE: Cum să ajungi în Emiratele Arabe Unite și Qatar în condiții de COVID-19

COVID-19 a închis pentru moldoveni practic toate hotarele.

Astfel potrivit informațiilor la zi, în Qatar autorităţile locale recomandă autoizolarea la domiciliu şi adoptarea măsurilor recomandabile de prevenire a infectării, precum şi respectarea măsurilor restrictive adoptate de autorităţi.

Restricții de călătorie pe teritoriul statului:

Pe cale aeriană - Restricţie e totală, nici o persoană străină nu poate intra pe teritoriul qatarian! Nu există dată specifică de relaxare. Tranzitul este posibil prin aeroportul internațional Hamad, până la 24 ore de conexiune între zboruri.


Necesitatea de respectare a carantinei după sosirea în țară. Accesul străinilor în ţară este interzis. Restricţia e riguroasă şi nu există dată specifică de relaxare.

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul Ambasadei RM în Statul Qatar.

În cazul Emiratelor Arabe Unite, se anunță despre continuarea relaxării treptate a măsurilor pentru ieșirea din carantină începînd cu 27 mai 2020 în Dubai.

Informația actualizată privind relaxarea restricțiilor poate fi accesată pe linkul - https://www.worldaware.com/covid-19-alert-uae-eases-further…

Totodată, la momentul actual se menține interdicția de intrare a cetățenilor străini pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, pe o perioada indefinită, cu excepție la deținătorii de permise de ședere eliberate de EAU.

Pentru situații excepționale – accidente cu victime, decese, calamități naturale, alte situații de excepții cetățenii se pot adresa la linia telefonică de urgență a Ambasadei +971 509160778.

Cum să ajungi în alte state ale lumii puteți afla aici.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load