COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Repunerea în funcție a lui Haret, tărăgănată

Repunerea în funcție a lui Haret, tărăgănată

După ce ieri, actorii teatrului dramatic rus ”Cehov” a renunțat la proteste în speranța că pînă în seară conducerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării va lua o decizie în vederea repunerii în funcție a directorului teatrului, Constantin Haret, cu dezamăgire aceștia au primit vestea că acest lucru nu va putea fi posibil pînă în luna octombrie.

Colectivul teatrului se arată dezamăgit de hotărîrile luate de conducerea ministerului și spune că nu va ceda și va lupta pînă la capă pentru ca directorul suspendat să fie repus în funcție.

Reamintim că ieri, cu 10 min înaintea începerii protestului anunțat de actorii teatrului, conducerea ministerului a chemat un grup din 5 protestatari la convorbiri convingîndu-i să renunțe la miting.


”Ni s-a promis că contractul de muncă cu Constantin Haret va fi prelungit pentru încă cinci ani. Am mers în întîmpinarea ministerului și am renunțat la proteste după ce ni s-a promis că problema va fi rezolvată pînă în seara. Cu toate acestea situația a rămas neschimbată”, a declarat un actor al teatrului.

Acesta a menționat că colectivul nu va ceda și va lupta pînă la urmă pentru conducătorul său.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load