COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Preotul care a tîrît un cîine cu mașina a scăpat basma curată (DOC)

Preotul care a tîrît un cîine cu mașina a scăpat basma curată (DOC)

Ghenadie Văluță, fostul preot, care a legat un cîine cu un lanț metalic de o mașină și l-a tîrît cîțiva kilometri, anunță pe pagina sa de Facebook că Procuratura raionului Anenii Noi a clasat procesul penal în cazul cîinelui maltrat, acum aproximativ o lună.

Acesta a atașat și cîteva fotografii cu hotîrîrea instanței.

v


c

v

„Decizia PROCURATURII de clasare a dosarului cu cîinele "EROU" precum și analiza veterinară, spulberă ideea cinică a "CRUZIMII par. Valuță" pompată activ în presă și demonstrează încă odată că cîinele nu a fost maltratat!!!

Nu vreau iarăși să ating rana sau să mă justific, ci să spun - RUȘINE autorilor istieriei paranoice și dezinformatorilor pe care i-am reclamat deja la poliție... Asta arata cît de rea e lumea astăzi... Scopul a fost să ponegrească biserica și să mă dezarmeze ca forță anti-homosexuală!!! Nici copilul decedat recent de mușcătura cîinelui, nici pericolul haitelor, nici multiplele cazuri de cîini călcați pe drum de șoferi, nici curcanii însîngerați acum o luna în fața Președinției sau cîte multe probleme în Moldova noastră, nu au stîrnit atîta răutate, petiții și "JALE"... Am spus și repet că am regretat doar metoda necorespunzatoare de transportare într-o situație lipsită de alternativă cînd scopul a fost - securizarea spațiului public al copiilor. Acum sa revenim la slujire cu consțiinta curată...”, a scris pe pagina sa de Facebook Ghenadie Valuța.

Amintim că acum o lună, Ghenadie Valuța a fost surprins în timp ce a legat de mașină cu un lanț metalic un cîine și l-a tîrît cîțiva kilometri. Opinia publică a condamnat gestul acestuia.

Responsabilii de la Mitropolia Moldovei nu au fost de găsit la telefon pentru a ne comunica dacă Ghenadie Valuța va fi sau nu restabilit în funcție.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load