Pregătirea pentru concertul de Ziua Victoriei este în plină desfășurare (FOTO)

Pregătirea pentru concertul de Ziua Victoriei este în plină desfășurare (FOTO)

Pe data de 9 mai, cu ocazia Zilei Victoriei, sub patronajul șefului statului, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura un mare concert.


Pregătirile pentru acest eveniment sînt în plină desfășurare - astfel, în ajun, în PMAN a fost deja instalată scena, transmite aif.md.


Reamintim că, începînd cu ora 19.00, cei mai buni interpreți moldoveni - Nelly Ciobanu, Olga Tira, Natalia Gordienco, trupele "DoReDoS" și "Sunstroke Project" - împreună cu orchestra prezidențială vor interpreta cîntece din perioda războiului. Oaspetele de onoare al concertului este starul estradei ruse, Valeria. Sărbătoarea va sfîrși cu un spectacol de focuri de artificii.


Iar de dimineață, la ora 9.30, de la Arcul de Triumf din centrul Chișinăului va porni Marșul Victoriei și acțiunea "Regimentul nemuritor". Mii de cetățeni, împreună cu portretele eroilor lor, vor merge într-o coloană unită de-a lungul străzilor principale ale orașului către Memorialul gloriei militare ”Eternitatea”.


"Această Zi a Victoriei este specială pentru noi, pentru că anul acesta sărbătorim cea de-a 75-a aniversare a eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă. Să sărbătorim împreună Victoria! Ne amintim, ne mîndrim!", a declarat anterior șeful statului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load