COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Obiceiul care îți poate asigura succesul în viață

Obiceiul care îți poate asigura succesul în viață

Mulţi oameni importanţi, precum CEO-ul Apple, Tim Cook. editorul Vogue, Anna Wintour şi mulţi alţii au obiceiul de a se trezi foarte de dimineaţă. Nu este neapărat o manie a unor astfel de oameni, acest obicei aduce beneficii esenţiale pentru sănătate.

1. Ai timp să faci exerciţii fizice
Dacă te trezeşti cu două ore înainte de ora la care te trezeşti în mod normal, ai mai mult timp pentru a face lucruri pe care în mod obişnuit nu apuci să le faci, din diverse motive, în special celebra lipsă de timp. În cele cîteva ore înainte de a-ţi începe ziua obişnuită, poţi să faci exerciţii fizice, ceea ce e foarte bine pentru sănătate, aspect fizic şi buna dispoziţie în general, scrie Mediafax.

2. Ai timp să faci sarcini prin casă
Deşi în mod normal, oamenii mai amînă din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ei bine, dacă te trezeşti foarte devreme, cîştigi cîteva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis în zilele precedente: poţi pune nişte haine la spălat, poţi găti ceva rapid, poţi face ordine prin casă şi aşa mai departe.

3. Îţi va fi mai foame decît în mod normal
Avînd în vedere că te trezeşti mai devreme decît de obicei, şi orele la care iei mesele se vor deregla. Deci dacă serveşti micul dejun în jur de ora 6 - 7, automat ţi se va face foame mai devreme pe parcursul zilei.

4. S-ar putea să fie nevoie să amîni ieşirile de după-amiază
Orele la care ieşi în mod normal s-ar putea decala şi ele, întrucît trezitul de dimineaţă aduce cu sine oboseala mai devreme. În plus, dacă vrei ca a doua zi să te trezeşti tot în jurul orei 5 am, nu poţi sta treaz mai tîrziu de ora 23.

5. Vei arăta mai bine
Dacă te apuci de exerciţii fizice te vei simţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru se va observa şi în aspectul tău fizic.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load