COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O femeie din Bălți a fost adusă cu un echipaj SMURD la Chișinău

O femeie din Bălți a fost adusă cu un echipaj SMURD la Chișinău

O femeie în vîrstă de 63 de ani originară din municipiul Bălți a fost adusă la Institutul de Medicină Urgentă din capitală cu un echipaj SMURD.

Operațiunea a avut loc în după amiaza zilei de 25 mai. Potrivit medicilor, pacienta suferea de o complicație la nivelul rinichilor în urma diabetului, iar pentru a fi evitate alte riscuri aceasta necesita îngrijiri suplimentare.

Un echipaj terestru SMURD din cadrul Detașamentului regional căutare salvare nr.1 a preluat pacientă și a transportat-o în siguranță prin intermediul ambulanței de terapie intensivă de tip C1 la Chișinău. Pe parcursul drumului femeia a beneficiat de îngrijirile necesare, fără de a se acutiza stare de sănătate. În capitală aceasta a fost preluată de medicii Institutului de Medicină Urgentă pentru ulterioare îngrijiri.


Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență de la începutul anului 2020 în Republica Moldova au avut loc 11 intervenții SMURD pentru transportarea pacienților, dintre care 4 terestre și șapte aero-medicale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load