COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O familie de afgani, reținută la graniță cu România

O familie de afgani, reținută la graniță cu România

Polițiștii de frontieră în comun cu angajații Centrului Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate și în cooperare cu Procuratura mun. Chișinău, au reținut patru cetățeni ai Afganistanului, printre care doi minori, care intenționau să ajungă ilegal în una dintre țările UE.

Reținerea a avut loc în apropierea satului Costuleni, raionul Ungheni, drept urmare a filării familiei de formate din doi maturi și doi minori (de 17 și respectiv 2 ani) care urma să părăsească teritoriul Republicii Moldova clandestin, transmite unimedia.info.

În cadrul audierilor, aceștia au relatat că orașul lor de origine are multe elemente teroriste, iar unele rude s-au confruntat deja cu astfel de riscuri. Pentru a ajunge în România, ei trebuiau să achite fiecare cîte două mii de euro, însă țara de destinație era Germania. De asemenea, s-a constatat că inclusiv minorul de 17 ani a mai încercat anterior să traverseze ilegal hotarul moldo-român.


Poliția de Frontieră, Serviciul de Informații și Securitate și Procuratura municipiului Chișinău vin cu un mesaj către cetățenii care au intenția de a comite infracțiuni similare să refuze în favoarea excluderii oricărui risc pentru ei și pentru membrii familiilor lor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load