Năstase a promis că cei care au stropit toboganele din sectorul Rîșcani cu ulei de motor vor fi pedepsiți

Năstase a promis că cei care au stropit toboganele din sectorul Rîșcani cu ulei de motor vor fi pedepsiți

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, spune că a aflat din presă despre cazul terenurilor de joacă din sectorul Râșcani care au fost murdărite cu ulei de motor. Oficialul afirmă că a dispus ca poliția să documenteze cazul, iar vinovatul să fie pedepsit.


„Se pare că nu este prima oară cînd se întîmplă așa ceva, iar oamenii din cartier sînt absolut indignați. Da, au dreptate! Am decis că trebuie să formulez un punct de vedere pe marginea acestui incident regretabil. Oameni buni, orașul ne poate cuprinde pe toți! Lăsați copiii să se joace! Dacă nu ne schimbăm noi, nu vom putea schimba în bine orașul!”, a scris Năstase pe Facebook.


Șeful de la MAI a spus că și-a rugat colegii polițiști „să se ocupe imediat de acest caz”. „Persoana care a decis să se exprime astfel în comunitatea din care face parte va răspunde conform legilor în vigoare”, a conchis ministrul.


Amintim că pozele au fost publicate marți pe Facebook, iar locatarii, care au distribuit pozele într-un grup, spun că este pentru a treia oară cînd se pomenesc într-o asemenea situație.


 


 


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load