COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban a inspectat grădinița nr. 24 din Colonița (FOTO)

Ion Ceban a inspectat grădinița nr. 24 din Colonița (FOTO)

Grădinița din comuna Colonița are nevoie peste 1 milion de lei, pentru ca lucrările de reparație capitală să fie duse la bun sfîrșit.

Potrivit primarul general Ion Ceban, care a inspectat astăzi instituția, pînă în prezent s-au făcut mai multe lucruri, pentru ca micuții să poată beneficia de cele mai bune condiții.

„Din anul 1968, cînd a fost construită, grădinița nu a mai fost reparată capital. Actualmente lucrările de reparație sînt pe ultima sută de metri. În acest sens au fost alocate circa 4,5 milioane lei, din bugetul municipal. Pînă în prezent, au fost reparate încăperile, în plus, a fost extinsă ograda grădiniţei şi un bloc al instituției preșcolare cu două dormitoare, spălătorie şi uscătorie. La fel, a fost modificat blocul alimentar care a fost lărgit şi modernizat, amenajată sala de festivităţi şi alte două grupe”, a declarat Ion Ceban.


Edilul a mai adăugat că lucrările sînt pe ultima sută de metri, iar pentru a fi finisate mai este nevoie de 1 milion de lei.

„Din aceşti bani urmează să fie lărgită şi modernizată bucătăria, sala de festivităţi şi alte două grupe. Totodată, vor fi procurate utilaje pentru gătit şi frigidere noi pentru bucătăria instituţiei, dar şi mobilă, materiale didactice şi jucării”, a subliniat Ceban.

De precizat că grădiniţa Nr. 24 are o capacitate de 144 de copii, care vor fi distribuiţi în 6 grupe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load