COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În capitală, a fost reținut un hoț care a jefuit 12 mașini (VIDEO)

În capitală, a fost reținut un hoț care a jefuit 12 mașini (VIDEO)

Un tînăr în vîrstă de 29 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut pentru comiterea mai multor furturi din automobile parcate în curtea blocurilor de locuit.

Polițiștii au acumulat probe concludente în privința tînărului și au stabilit că acesta, în perioada lunilor ianuarie-aprilie, a comis cel puțin 12 furturi din automobile.

Conform informațiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, forțele de ordine au stabilit că individul pătrundea în automobil prin deteriorarea lacătului de unde sustrăgea bunurile materiale ce se aflau în interior.

Tînărul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție a sec. Ciocana, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, declarînd că bunurile sustrase le vindea la prețuri simbolice obținînd un profit. Totodată este de menționat că tînărul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.


Tînărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. Conform legislației în vigoare tînărul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load