COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini cu reținerea unui bărbat într-un parc din capitală. Ce s-a întîmplat? (VIDEO)

Imagini cu reținerea unui bărbat într-un parc din capitală. Ce s-a întîmplat? (VIDEO)

O tînără familie a fost amendată cu 45 mii de lei la intrare într-un magazin.

Eugeniu Malinovschii, soția și copilul de doar patru ani au ieșit afară pe strada Zelenschii din capitală și au hotărît să meargă pînă la magazin prin parcul din Valea Trandafirilor. Acestea au hotărît să se așeze pe un scaun din parc pentru a șterge mîinile copilului.

Potrivit spuselor bărbatului, în următorul moment de ei s-a apropiat un echipaj al poliției care s-a prezentat și le-au spus că în parc nu se permite plimbatul.


”Am refuzat să mă prezint, din cauza că totul s-a întîmplat foarte repede și eu m-am pierdut și m-am speriat”, spune bărbatul.

”Pe nimeni nu am insultat și nu m-am opus reținerii, dar am fost băgat în mașină, unde au intrat atît soția, cît și copilul. Am fost duși la poliție. Ne-au făcut două procese verbale. Ne-au impus să le semnăm, eu am scris că nu sînt de acord pentru că mi-a fost refuzat dreptul de a avea un avocat și un traducător”, spune Malinovschii.

Bărbatul a declarat că după incident a luat legătura cu un avocat cu ajutorul căruia a scris o plîngere, însă în primă instanță camera de recurs a considerat argumentele noastre nefondate.

În prezent, familia este fără un loc de muncă și cu două amenzi în sumă de 45 mii de lei.

Oamenii legii deocadată nu au venit cu o reacție la acest subiect.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load