COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fenosa explică misterul blocului construit peste 2 stîlpi cu cabluri (VIDEO)

Fenosa explică misterul blocului construit peste 2 stîlpi cu cabluri (VIDEO)

O metodă neobișnuită de construcție a fost surprinsă în municipiul Chișinău.

În sectorul Botanica a apărut o clădire nouă, în interiorul căreia au fost încorporați doi piloni de electricitate, transmiteȘtiri.md cu referire la Point.md.

Construcția de beton a apărut în sectorul privat de pe strada Lvov.


Unul dintre piloni se află direct în interiorul clădirii, celălalt se află pe balconul clădirii.

Locuitorii din blocurile apropiate solicită Primăriei și Inspectoratului de construcții să verifice legalitatea acestui șantier.

Între timp, furnizorul de electricitate a venit cu o precizare:

"Administratorul șantierului vizat a solicitat și a primit un aviz de racordare de la întreprinderea de distribuție a energiei electrice, după care a elaborat și a coordonat proiectul de transfer a porțiunii de linie electrică aeriană (LEA) executată în cablu izolat de tip Torsado în linie electrică în cablu subteran.

La momentul apariție în spațiul mediatic a acestor poze lucrările de pozare a cablului subteran sînt în faza de finalizare și după terminarea lor acestea urmează a fi verificate și ulterior perfectării actelor necesare, porțiunea de linie electrică în cablu subteran va fi pusă sub tensiune.

Cei doi piloni ai porțiunii de linie electrică aeriană substituită vor fi demontați.

Cu toate că administratorul șantierului și-a asumat toate activitățile și cheltuielile legate de transferul liniei electrice aeriene în cablu subteran, faptul încadrării pilonilor în construcție reprezintă o încălcare a prevederilor Regulamentului cu privire la zona de protecție a rețelelor electrice comisă de constructori", se arată în declarația din partea Gas Natural Fenosa.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load