Cum va arăta standul Moldovei la cea mai prestigioasă expoziție de turism

Cum va arăta standul Moldovei la cea mai prestigioasă expoziție de turism

Agenția Turismului a prezentat designul standului de țară cu care va participa, în perioada 7-11 martie curent, în comun cu 9 agenții de turism și 5 vinării, la cea mai prestigioasă Expoziție de turism din lume – ITB 2018, de la Berlin, Germania. 


Potrivit unui comunicat al Agenției, este pentru prima dată cînd standul național turistic al Republicii Moldova are o suprafață de 65 m2 și înălțimea de 5 m, dar și un număr atît de mare de participanți. S-a optat pentru o prestanță profesionistă la această expoziție, bazată pe o vizibilitate mai mare a standului, dar și pe o asigurare de confort necesar de a munci pentru mediul de afaceri. Standul va fi funcțional nonstop, prin organizarea conferințelor de presă, degustări de vinuri și bucate tradiționale, a tururilor virtuale etc.


Conceptul standului de țară constă în promovarea proiectelor „Moldova 2018 – Capitala Mondială a Turismului Vinicol” și „Anul Ospitalității”.


Partea financiară este asigurata 50% la 50% de către Agenția Turismului și bugetul de promovare a exporturilor, administrat de MIEPO. Partea de PR și comunicare este asigurată de USAID și Guvernul Suediei.


Agenția menționează că, prin acțiuni organizate în comun, Moldova devine o destinație turistică de valoare în spațiul european.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load