COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

”Chirtoacă nu-i de jinî”. Fostul primar se justifică

”Chirtoacă nu-i de jinî”. Fostul primar se justifică

După incidentul de azi, în care Ambasadorul României l-a făcut responsabil de huiduielile la adresa lui Chicu, fostul primar al capitalei, Dorin Chitoacă, a venit cu un live pe pagina sa de facebook unde a încercat să se justifice.

„Incidentul care a avut loc a constat în faptul că mulțimea adunată l-a huiduit pe Chicu și cumva a afectat ceremonia oficială. În acel moment a venit ambasadorul României și s-a arătat nemulțumit, ne-a certat acolo, de față cu toată lumea. Îl înțeleg, dar nu este vina nimănui. Eu m-am adresat mulțimii să nu huiduim, să nu scandăm, să stăm în liniște. Oamenii nu au putut fi opriți”, a spus Chirtoacă.

Reamintim că astăzi, cînd a avut loc ceremonia oficială de transmitere a ajutorului umanitar pentru Republica Moldova, oferit de România, ambasadorul României în RM, Daniel Ioniță a criticat mulțimea care a început să scandeze ”Rușine” în adresa premierului Ion Chicu.


Precizăm că astăzi cele 20 de camioane pline cu ajutor umanitar din partea României au ajuns în R. Moldova, însă nu în Piața Marii Adunări Naționale, ci sub podul din cartierul Telecentru, pe șoseaua Hîncești. Decizia a fost întâmpinată cu unele critici din partea câtorva politicieni din opoziție, care au spus că aceasta nu este o întâmpinare pe măsură.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load