Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Cine se afla în fruntea unioniștilor care l-au huiduit pe Ion Chicu

7 mai. 2020,, 15:30   Politică
5955 8

Pe 7 mai, la Chișinău a avut loc ceremonia de transmitere a ajutorului umanitar pentru lupta cu COVID-19, oferită Moldovei de România. Convoiul de 20 de camioane a ajuns în capitală la ora 13.

La ceremonie a fost prezent prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, ministrul Sănătății din România, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății din Rrepublica Moldova, Viorica Dumbrăveanu, mai mulți deputați ai parlamentului, dar și un grup de unioniști.

Manifestanții l-au huiduit pe Ion Chicu carea a venit la eveniment. Ei strigau în adresa șefului Cabinetului de Miniștri: "Rușine!".

Cu toate acestea, acest gest al unioniștilor nu a fost apreciat de ambasadorul României. Daniel Ioniță s-a apropiat de protestatari și i-a rugat să respecte solemnitatea acestui eveniment și să organizeze asemenea proteste în altă parte.

”Tăceți! Eu sînt ambasadorul României. Dacă ne iubiți, vă rugăm să păstrați demnitatea și să respectați acest eveniment solemn. Vreți să faceți manifestații de acest fel - mergeți în altă parte", a menționat ambasadorul.


El l-a observat în mulțime pe Dorin Chirtoacă și i-a spus acestuia că este responsabil de îndeplinirea solicitării lui.
Menționăm că, după remarcile ambasadorului României, evenimentul a avut loc fără incidente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?