COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce se va întîmpla în R. Moldova după 15 mai: Anunțul șefului statului

Ce se va întîmpla în R. Moldova după 15 mai: Anunțul șefului statului

Pe 15 mai curent, R.Moldova iese oficial din starea de urgență, decretată acum 2 luni în contextul pandemiei de coronavirus.

În acest sens, șeful statului anunță că, treptat, mai multe restricții vor fi ridicate, printre care și cele pentru cursele avia.

„Pe 15 mai se finalizează starea de urgență și probabil nu o vom prelungi. Au fost scoase treptat mai multe restricții. De astăzi, au început să activeze piețele în R. Moldova cu excepția celor din Chișinău și Bălți. După data de 15 mai, vom lua decizii de a scoate interdicțiile pentru cursele avia, doar cu țările unde astfel de interdicții au fost scose. Eu sînt ferm convins că, în pofida provocărilor care ne așteaptă legate de criza economică, de al doilea val al pandemiei, componența actuală a guvernului se va isprăvi. La moment acest guvern este susținut în parmanet de o majoritate solidă de 54-55 de deputați”, a declarat șeful statului.

Amintim că, pe 17 martie curent, Parlamentul Republicii Moldova a declarat stare de urgență în legătură cu pandemia de COVID-19. La moment, în țara noastră, au fost înregistrate 4927 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load