COVID-19 în MOLDOVA

Carabinier „luat la vatra jocului” de cîțiva călători: Reacția lui Pînzari

Carabinier „luat la vatra jocului” de cîțiva călători: Reacția lui Pînzari

După ce ieri pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini în care mai mulți călători se ceartă cu un carabinier, ministrul Apărării a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare în acest context.

Ministrul a îndemnat cetățenii să fie mai responsabili și să fie mai recunoscători pentru munca și riscul pentru care se supun forţele de ordine publică în fiecare zi, transmite Știri.md.

„Dragi cetățeni, purtarea măștilor, mai ales în spații închise și în transportul public este extrem de importantă acum, pentru a preveni contaminarea cu virusul de tip nou.


Militarii sînt în stradă pentru voi, vă ajută, acordă sprijin carabinierilor și polițiștilor în lupta noastră comună, împotriva pandemiei.

Vă îndemn, repetat, să demonstrați înțelegere și respect față de ei, mai ales atunci cînd vă atenționează să respectați distanța socială sau să purtați mască înainte de a intra în transportul comun”, a scris Pînzari.

Amintim că ieri, un tînăr și o tînără care nu voiau să poarte măști de protecție s-au luat la ceartă cu ceilalți pasageri, dar și cu un carabinier și un militar.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load