Avia Invest, despre percheziții: Niciun act ridicat nu reprezintă o probă

Avia Invest, despre percheziții: Niciun act ridicat nu reprezintă o probă

Nici un document sau suport informațional ridicat în cadrul prechezițiilor nu reprezintă o probă, care să confirme comiterea faptelor prejudiciabile, precum au declarat organele de resort.


Declarația a fost făcută de reprezentanții companiei Avia Invest, după perchezițiile efectuate de către angajații SPIA al MAI și SIS,  transmite Știri.md.


"Cu referire la perchezițiile efectuate de procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău în comun cu angajații SPIA al MAI și SIS descinse pe parcurul zilei de astăzi, Avia Invest precizează și comunică urmatoarele: nici un document sau suport informațional ridicat în cadrul prechezițiilor nu reprezintă o probă, care să confirme comiterea faptelor prejudiciabile, precum au declarat organele de resort.  


Compania Avia Invest a activat în cadrul legal, respectând toate normele, fără nici o abatere.  


Mai mult, ținem să informăm pasagerii că aceste acțiuni nu au pericilitat sub nici o formă activitatea AIC-ului, toate zborurile fiind operate conform programului", se arată într-un comunicat emis presei. 


Știri.md amintește că procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Principal, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), au descins la sediile Aeroportului Internațional Chișinău și SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții. 


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load