TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Armă de foc și alte muniții, găsite la frontieră în geanta unui moldovean

Armă de foc și alte muniții, găsite la frontieră în geanta unui moldovean

Un moldovean intenționa să treacă frontiera cu o geantă persoanlă în care avea o armă de foc și alte muniții fără acte de însoțire, transmite Noi.md.

Incidentul a avut loc în punctul de trecere Costești și fost scos la iveală de polițiștii de frontieră împreună cu cîinele de serviciu Lira.

Pe direcția intrare în țară, suspectul era cu un microbuz cu numere de înmatriculare moldovenești.

La deschiderea bagajului s-a depistat o cutie din plastic în care se afla un pistol de model BRUNI MOD, un încărcător, 380 cartușe oarbe VICTORY cu calibru de 8 și 9 mm, și alte 13 cartușe de diferite modele.


Posesorul genții, un locuitor al orașului Drochia, în vîrstă de 66 de ani, a comunicat că a cumpărat bunurile din Italia, însă nu a putut prezenta niciun act ce ar confirma cele spuse. Nu s-a gîndit că ar avea nevoie de documente specifice pentru traversarea frontierei de stat, a mai menționat bărbatul.

Ca urmare, arma și munițiile au fost ridicate și transmise pentru efectuarea expertizei. În continuare cazul este documentat de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Rîșcani, în competența căruia se atribuie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load