COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alegeri la Hîncești. Ce va face CEC pentru a preveni răspîndirea bolii

Alegeri la Hîncești. Ce va face CEC pentru a preveni răspîndirea bolii

Comisia Electorală Centrală va întreprinde măsuri de precauție pentru a asigura un proces electoral fără pericole la alegerile din Hîncești, programate pentru duminică, 15 martie 2020.

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, a declarat astăzi, 11 martie, că reprezentanții CEC vor interveni pentru a asigura un flux controlat de alegători și pentru a evita îmbulzeala și aflarea în aceeași încăpere a unui număr mai mare de 50 de persoane, transmite NOI.md cu referire la moldpres.md.

De asemenea, Dorin Cimil a spus că instituția pe care o conduce va emite o circulară cu toate indicațiile necesare pentru inițierea unor măsuri concrete de protecție atît a alegătorilor, cît și a membrilor secțiilor de votare.


Precizările președintelui Comisiei Electorale Centrale au fost făcute în contextul în care autoritățile moldovene au interzis toate manifestațiile publice din țară, din cauza escaladării numărului de îmbolnăviri cu Covid-19.

Alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală nr. 38 se vor desfășura duminică, 15 martie 2020. Funcția de deputat a rămas vacantă după ce Alexandru Botnari, ales deputat în circumscripţia nr. 38, şi-a dat demisia, fiind în incompatibilitate de funcție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load