COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vladimir Kuzmin a dezvăluit detaliile romanului cu Pugaciova

Vladimir Kuzmin a dezvăluit detaliile romanului cu Pugaciova

Muzicianul Vladimir Kuzmin, în cadrul emisiunii "Судьба человека", a vorbit despre romanul său răsunător cu Alla Pugaciova și motivele despărțirii de primadonă. Rockerul a declarat că calea spre fericirea personală a fost împiedicată de viziunile diferite asupra muzicii.

După cum scrie mk.ru, artistul poporului a spus că întîlnirea cu Pugaciova a început la rugămintea ei. În anii 1980, cîntăreața a fost invitată să cînte la un festival de rock din Germania și a avea nevoie urgent de o persoană care să poată adapta programul concertistic la formatul evenimentului. La sfatul prietenilor, vedeta a apelat la Kuzmin.

După turnee de succes, artiștii au început să colaboreze îndeaproape, iar presa sovietică a început să scrie că pe scena noastră există doar două stele: Pugaciova și Kuzmin. După ce a citit aceste articole, compozitorul Igor Nikolaev a scris pentru ei un hitul "Две звезды".


Este de remarcat faptul că inițial rockerul nu a avut de gând să interpreteze un cîntec "pop", dar primadonna l-a convins. Cînd compoziția a sunat la radio, Kuzmin s-a trezit vestit. Artistul a spus că la acel moment, el avea un program complet nebun: el dădea cîte trei-patru concerte pe zi.

Despre relațiile apropiate cu Pugaciova muzicianul vorbește cu căldură și respect. Potrivit lui, primadona nu a fost numai producător, ci și a oferit sfaturi despre repertoriu și stil de îmbrăcăminte. În condițiile unei interacțiuni creative strînse, un romanul nu a fost evitat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load