Viitor nesigur pentru SunStroke Project: Declarația violonistului Anton Ragoza

Viitor nesigur pentru SunStroke Project: Declarația violonistului Anton Ragoza

Violonistul trupei Sunstroke Project, unul dintre fondatorii acesteia, a plecat! Despre aceasta a confirmat chiar Anton Ragoza, în exclusivitate, pentru Realitatea.md.


Chiar dacă nu a dorit  să spună  motivul exact al plecării sale, se vehiculează că decizia a fost luată încă acum trei săptămîni.


Anton Ragoza a mai dezvăluit că, în prezent, nu se află în țară și că este ocupat peste cap cu noi proiecte muzicale. Unul dintre acestea ar fi pregătirea trupei „Lemonique” pentru a cîștiga Eurovisionul, la etapa națională.


Trupa deja a ieșit în finala concursului, însă cu mai multe detalii despre celelalte proiecte și despre planurile sale, a spus că va reveni în scurt timp.


Ceilalți doi artiști au spus în presă că trupa va continua să existe, chiar dacă au rămas doar ei. Chiar și așa, viitorul trupei Sunstroke Project rămîne nesigur  pentru fani.


SunStroke Project a fost formată cu 12 ani în urmă de violonistul Anton Ragoza și saxofonistul Serghei Stepanov. O perioadă au dat concerte cu Pasha Parfeni, iar după ce a plecat cel din urmă, a venit solistul Serghei Ialovițchi. 


O reușită a trupei a fost prestația de la Eurovision 2010, împreună cu interpreta Olia Tira.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load