Sunstroke Project a lansat videoclipul piesei „Yummy Mommy”

1 mar. 07:15   Showbiz
2143 0

Trupa Sunstroke Project a lansat videoclipul piesei „Yummy Mommy” cu care vrea să reprezinte Republica Moldova la Eurovision 2023.

Membrii formației vor concura, pe 4 martie, cu alți nouă participanți la Selecția Națională Eurovision, scrie tv8.

„Bateriile mele mereu pline/ Mă simt cel mai grozav/ Venele îmi pompează sînge/ Upgrade-ul meu este cel mai recent”, sînt cîteva din versurile melodiei în limba engleză.

„Cîștigătorii Eurovision 2023 (Chișinău 2024)”, „Legendele nu sînt niciodată uitate. Ultimate Sax Guy și Epic Vocal Guy”, au comentat fanii.

În 2017, băieții de la Sunstroke Project au obținut cel mai bun rezultat pentru Republica Moldova, locul 3, cu „Hey Mamma”. Trupa a participat și în 2010 la Eurovision, împreună cu Olia Tira.


SunStroke Project a fost formată în 2007 de doi tineri din Tiraspol ce își făceau serviciul militar. Inițial, era alcătuită din vioristul Anton Ragoza și saxofonistul Serghei Stepanov.

Într-o vară în care soldații munceau în cîmp, Anton Ragoza a suferit de insolație, de la care a și venit numele „Sunstroke”.

După serviciul militar, formația Sunstroke Project, împreună cu solistul Pasha Parfeni, cîntau prin cluburi, în special în Tiraspol și Odesa. După plecarea lui Pasha Parfeni din formație, locul de solist îl ocupă chișinăueanul Serghei Ialovițchii.

Reamintim că semifinalele Eurovision 2023 se vor desfășura pe 9 și 11 mai, iar marea finală - pe 13 mai, la Arena Liverpool de lîngă rîul Mersey.

37 de țări vor participa la Eurovision Song Contest 2023, potrivit eurovision.tv. Dintre acestea, 31 vor concura în două semifinale pentru a accede în marea finală, alăturîndu-se țărilor fondatoare: Franța, Germania, Italia, Spania, Regatul Unit și Ucrainei ca țară cîștigătoare a ediției din 2022.

Rusia nu participă nici în acest an la Eurovision. Pe lîngă aceasta, Macedonia de Nord, Muntenegru și Bulgaria s-au retras de la Eurovision Song Contest 2023.

Republica Moldova urmează să-și aleagă reprezentantul pe 4 martie.

Eurovision 2022 a fost cîștigat de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, cu piesa „Stefania”. Republica Moldova s-a clasat pe locul 7 datorită fraților Advahov și trupei „Zdob și Zdub”, care au cîntat „Trenulețul”.

Portalul Noi.md desfășoară pe site-ul său un nou sondaj de opinie publică, întrebînd cititorii săi cine, în opinia lor, va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2023?

Vi se propune să alegeți unul dintre următoarele răspunsuri:

SunStroke Project - Yummy Mommy
Pasha Parfeni - Soarele şi Luna
DONIA - Red Zone
Aliona Moon - Du-mă
OL - Why You Play It Cool
Surorile Osoianu - Bade, bădişor, bădiţă
NÖRDIKA - Damn and down
Victor Gulick - Let’s dance
COSMINA - Indestructible
Corina Ivanov - When love’s real

Totodată, puteți vă puteți vota favoriții și pe Telegram-canalele Noi.md în versiunile rusă și moldovenească.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий