COVID-19 în MOLDOVA

Cum supraviețuiește Corina Țepeș pe timp de pandemie (VIDEO)

Cum supraviețuiește Corina Țepeș pe timp de pandemie (VIDEO)

Criza provocată de pandemie i-a afectat chiar și pe interpreții moldoveni. Într-un interviu pentru ea.md, cîntăreața Corina Țepeș a recunoscut că trăiește nu tocmai cele mai frumoase timpuri, dar speră că în curînd va putea evolua din nou pe scena mare.

Artista a povestit cum se descurcă chiar și financiar în această perioadă, despre cum este posibil ca o artistă ca ea să nu aibă studii muzicale, dar și cum se descurcă în rolul de soție și mamă.

„Dacă s-a deschis piața centrală, acolo dinstanța socială nu se păstrează deloc. Eu am fost deja de două ori și fluxul de oameni cred că este de la vreo 2000 pe oră. Da, ei intră cu mască, dar cine știe dacă ies cu acea mască și în piață sînt foarte mulți care nu respectă măsurile de protecție. În ultimii ani sau cel puțin din 2000 în coace în localurile noastre se respectă în primul rînd o igienă foarte, foarte bună și eu cred că s-ar respecta toate regulile impuse în așa fel încît să putem face evenimente în continuare.


Cîțiva patroni de restaurante au ieșit cu soluții. Au zis dacă capacitatea unui loc este de 500 de persoane și ei ar putea cumva să micșoreze numărul oamenilor la 30-40%, eu cred că este posibil și putem face evenimente în continuare. Acuma nu vorbim doar de nunți de cumătrii, dar este o mare problemă la nivel educativ. Vorbim despre teatre. De 5 luni teatrele în țară nu activează și atunci cînd te gîndești că într-un mall vezi foarte multă lume… de ce să nu activeze un teatru?”, a declarat Corina Țepeș.

Amintim că, pînă pe 31 august curent avem stare de urgență în sănătate publică. Pînă atunci este posibilă organizarea concertelor sau spectacolelor doar în aer liber cu păstrarea strictă a regulilor impuse de autorități.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load