Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Corina Țepeș lansează un nou album (VIDEO)

29 oct. 2015,, 13:30   Showbiz
5336 1

Corina Țepeș lansează un nou album
Foto: facebook.com

Interpreta de muzică ușoară Corina Țepeș lansează un nou album, intitulat „Dorul lunii”. Acesta conține 15 piese, create timp de aproximativ doi ani, informează NOI.md.

Potrivit interpretei, cîntecele cu care vine de data aceasta în fața publicului sînt realizate împreună cu maestrul Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii”. Corina Țepeș spune că nu va face o lansare oficială, ci doar va prezenta treptat cîte o piesă la radio și televiziune.

Primele două piese cu tentă folclorică ce vor putea fi ascultate se numesc „Pui de rîndunea” și „Sus, cît mai sus”, acestea fiind însoțite și de videoclipuri.

„«Dorul lunii» este o piesă cu care mă cunoaște toată lumea, însă de data aceasta am realizat-o cu Nicolae Botgros. Toate piesele din albumul cu același nume sînt orchestrate și aranjate de Corneliu Botgros. Pe album se regăsesc și trei duete”, a relatat Corina Țepeș, intervievată de NOI.md.

Din totalul celor 15 piese, șapte sînt însoțite de cîte un videoclip. Filmările au avut loc în vara anilor 2014 și 2015. Interpreta spune că anul trecut s-a lucrat în Bucovina, iar anul curent – la Orheiul Vechi.

„Am filmat în mai multe sate din împrejurimile Bucovinei. Acolo am ales imagini potrivite pieselor, am căutat niște case mai rustice, mai vechi. Și așa cum deja toți artiștii din Moldova au filmat acasă cam tot ce era frumos, nu am vrut să repet acest lucru, am vrut ceva mai nou”, spune artista.

Începînd cu săptămîna curentă, primele două piese din album vor putea fi ascultate la radio și urmărite la TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?