Vicepreședintele raionului Criuleni a demisionat

Vicepreședintele raionului Criuleni a demisionat

Democratul Veaceslav Burlac a demisionat din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni. Acesta însă nu a menționat motivul demisiei.


Despre asta Burlac a anunțat pe pagina sa de Facebook. 


„Astăzi am încheiat activitatea în cadrul Consiliului Raionul Criuleni. Am depus cerererea de demisie din funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni. O activitate de 2 ani plină de realizări. Nu regret nici pentru o clipă pentru faptul că am avut onoarea să conduc acest raion, deoarece am făcut-o cu dedicație.


Aduc sincere mulțumiri în primul rînd familiei și cetățenilor raionului Criuleni, primarilor, consilierilor raionali, managerilor și cadrului didactic a instituțiilor de învățămînt școlar și preșcolar, colegilor din domeniul asistenței medicale, șefilor serviciilor disconcenteate, colegilor președinți de raioane, colegilor din Guvern și Parlament pentru susținerea acordată”, se arată în postarea publicată de Burlac.


La data de 21 martie Burlac a demisionat din funcția de preşedinte a raional Criuleni şi l-a desemnat în această funcţie pe Ion Ţurcan, ex-viceministru de interne, cetăţean de onoare al raionului.


În cadrul unei şedinţe, Veaceslav Burlac a spus că „demisia sa nu are nici o legătură cu rezultatul înregistrat la alegerile parlamentare”, citează estcurier.md.


Veaceslav Burlac a fost candidatul PD-ului pe circumscripția din Criuleni, dar a pierdut în fața lui Lilian Carp, din partea blocului ACUM.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load