COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Veteranii războiului de pe Nistru sprijină noul Guvern şi Parlament

Veteranii războiului de pe Nistru sprijină noul Guvern şi Parlament

Veteranii războiului de pe Nistru și-au anunțat astăzi într-o conferință de presă sprijinul față de noua putere de la Chișinău.

„Fosta guvernarea nu vrea nicicum să transmită puterea pe cale pașnică. Noi, foștii veterani ai războiului de pe Nistru, vrem să ne adresăm către angajații tuturor instituțiilor de forță să nu blocheze activitatea acestora”, a declarat Gheorghe Slutu, colonel în rezervă.

Veteranii de război au îndemnat toți oamenii să susțină guvernarea nou aleasă.


„Îndemnăm pe cei manipulați și dezinformați la înțelepciune civică și să susțină guvernarea nou aleasă. Să susțineți ziua de mîine, ziua copiilor noștri și a dvs”, a mai spus Gheorghe Slutu.

Veteranii au venit cu un mesaj și către toți sportivii din țară: „Să vă gîndiți bine ce faceți. Vă rugăm să vă aliniați cu noi. Să susținem noua putere”.

„Trebuie să conștientizăm că noi sîntem o forță. sîntem onoarea acestui neam. Oameni buni, nu uitați de demnitate. Glontele nu alegea în timpul războiului, dar acuma am ajuns să pierdem în fața a niște mizerabili? Să ne unim să facem ceea ce ne-am pornit în 1992, să aducem țara la normalitate”, a afirmat veteranul, Ion Rață .

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load