X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Siegfried Mureșan anunţă scopul vizitei sale în Republica Moldova

23 iun. 2019,, 15:00   Politică
3214 3

Unul dintre membrii misiunii oficiale a Parlamentului European care va sosi la Chișinău, Siegfried Mureșan, a făcut public scopul vizitei oficialilor europeni în Republica Moldova.

Acesta a lansat un mesaj pe o rețea de socializare prin care susține că vin în Moldova pentru a evalua situația după preluarea atribuțiilor de către noul guvern.

„Mîine vom avea întîlniri cu prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu viceprim-ministrul, Andrei Năstase, cu ministrul Afacerilor Externe, Nicolae Popescu și cu alți oameni politici. Mergem să evaluăm situația după preluarea atribuțiilor de către noul guvern. Vom ajuta Republica Moldova cu tot ce putem în aceste vremuri foarte importante”, a scris Siegfried Mureșan.

Delegația va fi condusă de președintele Comisiei pentru afaceri externe, David McAllister (Partirul Popular European, Germania).

Delegația Parlamentului include și alți doi deputați europeni pe lîngă Siegfried Mureșan (PPE, Romînia): Claire Moody (Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, Marea Britanie) și Heidi Hautala (Grupul Verzilor/Alianța Liberă Europeană, Finlanda).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?