Şeful statului întreprinde o vizită de lucru în Găgăuzia (FOTO)

Şeful statului întreprinde o vizită de lucru în Găgăuzia (FOTO)

Preşedintele ţării, Igor Dodon, se află într-o vizită de lucru în Găgăuzia, informează Noi.md.


La Ceadîr-Lunga, împreună cu Alekper Kuliev, reprezentantul instituției prezidențiale a Republicii Azerbaidjan, cu Gudsi Dursun oglu Osmanov, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Azerbaidjanului în Republica Moldova și cu Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei, a fost dat start lucrărilor de construcție a unui centru cultural-educaţional, care urmează a fi edificat cu suportul fundației azere „Gheidar Aliev”.


"Am convenit asupra construcției centrului respectiv în cadrul întrevederii cu Președintele Republicii Azerbaidjan, Ilham Aliyev, care a avut loc în cursul vizitei mele oficiale în Republica Azerbaidjan, în vara anului trecut. Mi-am exprimat speranța că la deschiderea oficială a centrului, preconizată în toamna anului curent, va fi prezent șeful statului azer", a scris Dodon pe o reţea de socializare.


Potrivit şefului statului, noul edificiu va găzdui o școală de muzică și arte plastice, un centru de creație pentru copii, o asociație de artizanat, partea azeră alegînd de sine stătător terenul pentru construcție.


 Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load