X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Motivul pentru care Vitalia Pvlicenco va da în judecată compania Kroll

13 iul. 2019,, 11:45   Politică
5439 0

Președinta Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, cea care este menționată în cel de-al doilea raport al companiei Kroll privind frauda bancară, spune că va da în judecată compania internațională.

Şi asta pentru că s-ar fi făcut o gafă atunci cînd l-a menționat pe presupusul soț al ei și pe politiciană că ar fi implicați în furtul miliardului. Lidera PNL spune că nu este vorba despre Sergiu Pavlicenco, soțul ei, dar de o persoană Sergiu Pavluscenco, un apropiat al lui Ilan Șor.

„O întrebare simplă va decide mult în continuare atitudinea noastră față de autorii raportului Kroll: „De ce autorii raportului au inclus ca din tavan fraza superfluă „Cercetarea prin Internet a identificat o posibilă legatură dintre un individ numit Sergiu Pavlicenco, soțul Vitaliei Pavlicenco, liderul Partidului National Liberal." Pentru aceasta îi vom chema în judecată. Între timp, lumea a căutat pe Internet și a găsit numele Serghei Pavluscenco. Eu l-am găsit, dar nu îl voi reproduce. O poate face oricine. Se pare că este om de afaceri afiliat lui Ilan Șor”, a scris politiciana pe o rețea de socializare.

Vitalia Pavlicenco a dezmințit informația prezentată prima dată de liderul Partidul Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi. De asemenea, politiciana îi cere lui Renato Usatîi scuze publice „pentru interpretări eronate în spațiul public”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?