COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Motivul pentru care Vitalia Pvlicenco va da în judecată compania Kroll

Motivul pentru care Vitalia Pvlicenco va da în judecată compania Kroll

Președinta Partidului Național Liberal, Vitalia Pavlicenco, cea care este menționată în cel de-al doilea raport al companiei Kroll privind frauda bancară, spune că va da în judecată compania internațională.

Şi asta pentru că s-ar fi făcut o gafă atunci cînd l-a menționat pe presupusul soț al ei și pe politiciană că ar fi implicați în furtul miliardului. Lidera PNL spune că nu este vorba despre Sergiu Pavlicenco, soțul ei, dar de o persoană Sergiu Pavluscenco, un apropiat al lui Ilan Șor.

„O întrebare simplă va decide mult în continuare atitudinea noastră față de autorii raportului Kroll: „De ce autorii raportului au inclus ca din tavan fraza superfluă „Cercetarea prin Internet a identificat o posibilă legatură dintre un individ numit Sergiu Pavlicenco, soțul Vitaliei Pavlicenco, liderul Partidului National Liberal." Pentru aceasta îi vom chema în judecată. Între timp, lumea a căutat pe Internet și a găsit numele Serghei Pavluscenco. Eu l-am găsit, dar nu îl voi reproduce. O poate face oricine. Se pare că este om de afaceri afiliat lui Ilan Șor”, a scris politiciana pe o rețea de socializare.


Vitalia Pavlicenco a dezmințit informația prezentată prima dată de liderul Partidul Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi. De asemenea, politiciana îi cere lui Renato Usatîi scuze publice „pentru interpretări eronate în spațiul public”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load