X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Deputatul PAS care nu o vrea pe Greceanîi speaker

6 iun. 2019,, 09:20   Politică
5252 6

Un singur deputat din cadrul Partidului Acțiune și Solidaritate nu a votat ieri în cadrul ședinței Consiliului Politic Național al partidului pentru sprijinirea candidaturii Zinaidei Greceanîi la funcția de președinte al Parlamentului.

Surse de încredere din interiorul formațiunii au precizat pentru TV8.md că este vorba despre Lilian Carp. Acesta nu a făcut deocamdată declarații pentru a-și argumenta poziția.

Și din poza postată de cei de la PAS pe Facebook, care surprinde momentul votării, se vede că Lilian Carp nu este cu mîna în sus. Deputatul stă lîngă fereastră cu telefonul în mînă. În fotografie, mai mulți membri PAS nu sînt cu mîinile ridicate, inclusiv liderul formațiunii, Maia Sandu. Totuși, reprezentanții PAS spun că fotografia este una simbol și că nu este din timpul votului de azi.

Membrii Consiliului Politic Național al PAS au decis la ședința de ieri că își asumă votarea unui speaker propus de PSRM. Decizia a fost luată cu votul a 46 din cei 47 de membri ai Consiliului Politic Național al PAS.

Ulterior, cei din PSRM au spus că „salută decizia deputaților PAS”, iar reprezentanții Platformei DA au spus că se întrunesc și ei astăzi într-o ședință de urgență la care vor lua și ei o decizie în acest sens.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?