Bătaie în timpul zborului. Doi piloți au părăsit cabina de pilotaj, și s-au luat la harță

 Bătaie în timpul zborului. Doi piloți au părăsit cabina de pilotaj, și s-au luat la harță

O companie aeriană indiană a anunţat joi că a suspendat din post doi piloţi suspectaţi că au ieşit din cockpit pentru scurt timp în cursul unei dispute violente privind un zbor între Londra şi Mumbai în ziua de Anul Nou, relatează AFP, potrivit agerpres.


Jet Airways a deschis o anchetă referitoare la acuzaţii potrivit cărora unul din cei doi piloţi, un bărbat, i-a dat o palmă colegei sale în cursul unei dispute aprinse la bordul avionului ce transporta 324 de pasageri.


Potrivit mai multor ziare indiene, femeia-pilot a ieşit în lacrimi din cockpit în cursul altercaţiei. Membrii echipajului au fost nevoiţi să intervină pentru a o convinge să se întoarcă în cabină.


Times of India a relatat că pilotul a ieşit şi el la un moment dat din cabina de pilotaj, astfel că nu se mai afla nimeni la comanda avionului.„În cadrul echipajului a survenit o neînţelegere. Totuşi, ea a fost rezolvată rapid în mod amiabil şi avionul (…) şi-a continuat călătoria pînă la Mumbai, unde a aterizat fără probleme”, a anunţat Jet Airways într-un comunicat.


Avionul părăsise Londra luni către ora 10,00 GMT şi a aterizat la Mumbai, în capitala financiară indiană, nouă ore mai tîrziu, cum era prevăzut.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load