Proiectul noului Cod al audiovizualului va fi prezentat astăzi

Proiectul noului Cod al audiovizualului va fi prezentat astăzi

Proiectul noului Cod al audiovizualului va fi prezentat astăzi, în cadrul ședinței Grupului de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media. La discuții vor participa experți naționali și internaționali, deputați, reprezentanți ai instituțiilor mass-media, ai ONG-urilor media și ai organizațiilor internaționale.


La ședință vor fi prezentate și alte proiecte pentru  dezvoltare a mass-media din Republica Moldova, elaborate de experți.
 
Ședința Grupului de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media, prezidată de Președintele Parlamentului Andrian Candu, va începe la ora 14.00 și va fi transmisă în direct pe site-ul Parlamentului. 
 
Grupul de lucru pentru îmbunătățirea legislației mass-media constituie o platformă de comunicare și un mecanism de cooperare permanentă între Parlament și reprezentanții instituțiilor media, instituțiilor internaționale și ONG-urilor media. Grupul a fost creat în iunie 2017, la inițiativa Președintelui Parlamentului Andrian Candu, cu suportul Proiectului Comun al Uniunii Europene și Consiliului Europei ”Promovarea libertății și pluralismului mass-mediei în Republica Moldova”. Asistența tehnică este oferită membrilor Grupului de către Freedom House, Internews, Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare, Ambasada SUA în Republica Moldova.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load