Dodon, despre proiectul de limitare a propagandei rusești: Vor arăta doar „Mașa i medvedi”

Dodon, despre proiectul de limitare a propagandei rusești: Vor arăta doar „Mașa i medvedi”

Președintele țării, Igor Dodon, susține ca nu va promulga modificările legislative care vizează limitarea difuzării  emisiunilor politico-analitice rusești.

Mai mult decît atît, Dodon susține că va întoarce documentul în Parlament pentru ca acesta să fie revizuit.


„O să arate doar Mașa i medvedi, e un desen animat bun. Dar asta nu înseamnă că pe democrați îi vor iubi mai mult”, a replicat președintele în cadrul unei conferințe de presă.


„Pînă și Mihai Ghimpu, pe timpul cînd era președinte interimar, nu și-a permis așa ceva. Acesta nu este un compliment pentru domnul Ghimpu. El a mers în vizită pe la Moscova. Cei din PD au reușit să-l întreacă pe Mihai Fiodorovici, cu asta că sînt împotriva Rusiei. Voi face tot posibilul ca această luptă împotriva Rusiei să nu-i afecteze pe cetățenii RM.


De menționat că proiectul de lege, votat recent în Parlament, a fost transmis Președinției, iar Dodon are la dispoziție 14 zile pentru a-l promulga.


„Eu, pe data de 21 decembri,e voi întoarce acest document. Mai departe ei vor decide - vor lua în calcul sau nu ceea ce o să le zic. Pe democrați nu îi va ajuta proiectul de lege cu care vor interzice cetățenilor dreptul la opinii diferite. Oamenii se vor uita în continuare, pe internet, pe oriunde”, a mai punctat președintele. 


 


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load