X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un agent i-a trimis din greșeală un mesaj jihadistului pe care îl urmărea

16 oct. 2017,, 22:30   Externe
2782 0

Un agent francez a reușit să facă o greșeală incredibilă. A trimis un mesaj chiar persoanei pe care o monitoriza, persoană care era pe lista de suspecți de radicalizare.

Acesta din urmă și-a dat seama imediat că este monitorizat, relatează The Telegraph.

Mai mulți agenți urmăreau un predicator islamist, suspectat de radicalizare. Unul dintre ei a reușit însă să se dea de gol. Cum? I-a trimis predicatorului un mesaj care l-a făcut pe acesta să realizeze imediat că este monitorizat.

El a vrut să-i trimită unui coleg toate informațiile adunate despre acesta, însă din greșeală a trimis mesajul chiar suspectului. Mai mult, predicatorul a decis să se distreze puțin și l-a sunat pe agentul care i-a trimis mesaj. Abia atunci acesta din urmă și-a dat seama de gafa uriașă pe care a făcut-o.

Ulterior, ancheta în cazul acestui predicator nu a fost nimic important la iveală, însă acest lucru nu este surprinzător avînd în vedere că acesta știa că este monitorizat. Incidentul a ieșit abia acum la iveală.


Franța se află în continuare în stare de urgență, în urma atacurilor teroriste care au zguduit capitala Paris în noiembrie 2015. La începutul lunii, deputații au adoptat o nouă lege antiterorism, care oferă mai multe puteri poliției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?