X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Produsele periculoase în caz de hemoglobină ridicată. Sfatul specialistului

21 apr. 01:00   Sănătate
712 0

Dacă o persoană are un nivel ridicat al hemoglobinei trebuie să bea mai multe lichide, care nu îngroașă sîngele și să renunțați la consumul cărnii în cantități mari. Despre acest lucru a anunțat medicul dietetician, Anna Belousova.

"Începem să bem mai multe lichide care nu îngroașă sîngele. Eliminăm în primul rînd ceaiul, în special ceaiul verde. Trecem la ceai de romaniță și compoturi. Dacă omul iubește și mănîncă foarte multă carne, mai mult dect este necesar, atunci reducem cantitatea consumată în jumătate. Trecem la pește. Nu consumăm rodii și vedem timp de două-trei luni în analiză ce se va întîmpla. Reducem ușor consumul de hrișcă", citează cuvintele expertei postul de televiziune "Zvezda"

Belousova a adăugat că hemoglobina ridicată, dacă este combinată cu un nivel ridicat de fier, poate duce la tromboză. Acesta ar trebui adus la limitele medii ale normei, a spus nutriționista.

În plus, Belousova a recomandat consumarea cît mai mult a usturoiului proaspăt sau adăugarea acestuia în mîncare. Orice preparate care subțiază sîngele pot fi luate numai la indicația medicului, a avertizat specialistul.

12
0
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?