X 

Moment greu de crezut: o mașină care depășise viteza legală avea la volan un cîine

3 oct. 04:00   Ştiinţă şi IT
2193 0

Polițiștii din orașul slovac Senica care monitorizau traficul rutier în regiunea Trnava au fost martorii unui moment greu de crezut: o mașină care depășise viteza legală avea la volan un cîine.

Întîmplarea a avut loc la finalul săptămînii trecute, în satul Šterusy. Camera radar a polițiștilor a surprins animalul așezat în fața șoferului, într-o Skoda, în timp ce mașina se deplasa cu 61 km/oră într-o zonă de 50 km/oră, transmite digi24.ro

Patrula a oprit mașina, iar tînărul de 31 de ani aflat în autovehicul a spus că animalul i-a sărit deodată în brațe și atunci a fost surprins de radar. Cu toate acestea, filmarea polițiștilor nu a înregistrat vreo mișcare bruscă în mașină.

Poliția slovacă a postat și pe Facebook imaginile surprinse de camerele radar, iar în imagini se vede cîinele aflat în dreptul scaunului șoferului. Șoferul a fost amendat de agenții de poliție. Transportul unui animal trebuie să se facă doar folosind sisteme de protecție, deoarece acesta poate pune în pericol viața șoferului și a celorlanți ocupanți ai mașinii.

2
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?