TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

A fost numită data dezactivării browserului Microsoft Edge

Microsoft își va dezactiva browserul clasic Edge pe 9 martie. Despre acest lucru a anunțat publicația ITHome cu referire la materialele companiei.

Jurnaliștii au atras atenția la declarația reprezentanților Microsoft support. În declarație se spune că după instalarea noului patch pentru Windows, vechea versiune a Edge va fi eliminată din sistem. Actualizarea va începe să fie lansată pe 13 aprilie. După instalarea actualizării, va fi imposibilă utilizarea versiunii clasice a Edge.

Compania a numit, de asemenea, termenii de încetare a sprijinului pentru produs. Data reală a morții Microsoft Edge este programată pentru 9 martie. După această dată, browserul nu va mai primi actualizări — inclusiv actualizări de securitate - iar utilizatorii săi nu vor fi deserviți de specialiștii companiei.

Compania a explicat că noul Edge oferă o mai bună securitate și compatibilitate cu ecosistemul Microsoft. Astfel, după lansarea actualizării, în sistemul de operare va rămîne doar un singur browser încorporat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load