X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Zelensky a reacționat la calificarea Ucrainei în sferturile de finală ale Campionatului European

30 iun. 2021,, 11:55   Sport
3148 3

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a reacționat la calificarea echipei naționale de fotbal în sferturile de finală ale Campionatului European. El a comentat victoria pe canalul său de Telegram.

"Știam că astăzi, din numele meu și din numele întregii Ucraine, voi scrie anume aceste cuvinte, indiferent de rezultat: V-am susținut din toată inima!", a recunoscut Zelensky.

El a mulțumit echipei naționale și a menționat că a fost "o mare fericire" să scrie acest lucru anume după victorie. "Și să aibă ocazia să scrie din nou. După 1/4. Sau după 1/2. Sau, poate, după finala Euro!"- a presupus președintele.

Liderul ucrainean a menționat, de asemenea, că echipa să dovadă de caracter și putere, luptă, suportă loviturile și durerea, dar "se ridică și luptă din nou". "Ucraina, care cîștigă! Și noi foarte bine știm cu toții ce înseamnă asta. Doar un singur lucru. Slava Ucrainei!!!", a rezumat Zelensky.

Echipa națională a Ucrainei a învins echipa Suediei în optimile de finală a Campionatului European. Golurile cîștigătoare au fost marcate de Alexander Zinchenko și Artem Dovbik.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?