Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Japonia a anunțat că este gata să accepte suporterii sănătoși la Jocurile Olimpice

31 mai. 2021,, 07:15   Sport
2135 0

În timpul vizitei la facilitățile sportive, spectatorii trebuie să poarte măști. Ei nu vor avea voie să mănînce și să bea în tribune.

Autoritățile japoneze intenționează să permită accesul suporterilor de a participa la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Tokyo, cu condiția ca aceștia să prezinte un test negativ pentru coronavirus. Despre acest lucru a anunțat luni, 31 mai, ziarul Yomiuri Shimbun.

Se remarcă faptul că testul pentru COVID-19 trebuie făcut cu cel mult șapte zile înainte de sosirea pe stadion.

"În timpul competițiilor, pentru a evita infecția, se vor interzice strigătele în sprijinul sportivilor, precum și consumul de băuturi sau mîncare în tribune", scrie ziarul.

De asemenea, înainte de a intra pe stadion, publicului I se va verifica temperatura și i se va reaminti de purtarea obligatorie a măștii.


Imediat după intrare, fanii trebuie să prezinte un certificat că nu au COVID-19. Cei care au fost vaccinați - documentul corespunzător.

Ziarul menționează că telespectatorii vor putea face teste pentru coronavirus gratuit. Organizatorii Olimpiadei se așteaptă ca acestea să fie aproximativ 400 de mii pe zi.

În același timp, problema restricțiilor privind numărul de susținători la Jocurile Olimpice va fi rezolvată în iunie.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost programate să se desfășoare în perioada 24 iulie-9 august 2020. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, competiția a fost amînată pentru un an și va avea loc acum în perioada 23 iulie-8 august 2021.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?