Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vorbește Antrenorul: „Avînd un plan pentru fiecare zi, poți ști încotro mergi” (VIDEO)

19 aug. 2020,, 14:13   Sport
2264 0

Înfruntarea obstacolelor în viață este tema abordată de antrenorul moldovean de box Igor Untilă într-o nouă emisiune „Antrenorul Vorbește”, publicată pe rețelele de socializare.

Potrivit lui, este complet greșit să te conduci de zicala „totul va trece de la sine”, greutățile trebuie confruntate, spune Igor Untilă.

”Mulți din noi uită că viața e alcătuită din zile, fiecare zi este o mică viață care o trăim. În viață desigur te vei confrunta cu multe obstacole și e imporntat să fii pregătit. Unii oameni se asemeană cu pleava, dacă nu bate vîntul nu se duce nicăieri, dacă bate în stînga - se duce în stînga, dacă în dreapta - se duce în dreapta.

Avînd un plan pentru fiecare zi tu poți ști încotro mergi și depăși obstacolele. Este important să fii pregătit, să nu-ți pară că totul va trece de la sine, fiecare obstacol trebuie înfruntat pentru a ajunge la alt nivel. De exemplu, un om dificil care e greu de iubit el îți dezvoltă în tine dragostea, un om rău rău își dezvoltă răbdarea, a relatat antrenorul.

Fiecare căpitan cînd pleacă pe mare știe că se va confrunta cu diferite situații neplăcute și este pregătit. Așa și noi trebuie să fim pregătiți să nu fim în șoc cînt vom întîlni oameni răi sau negativi”, a mai spus el.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?