Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Usik și-ar putea păstra titlul de campion mondial absolut pînă la revanșa cu Fury

24 mai. 00:00   Sport
1914 0

Campionul mondial absolut la categoria grea, Alexandr Usik (22-0, 14 KO), și-ar putea păstra acest titlu pînă la meciul revanșă cu Tyson Fury (34-1-1, 24 KO).

La 18 mai, ucraineanul l-a învins pe britanic prin decizie împărțită a judecătorilor și i-a luat adversarului său titlul WBC, păstrînd, în același timp, centurile WBA, WBO, IBF și IBO.

Cu toate acestea, Federația Internațională de Box (IBF) i-ar putea retrage titlul lui Usik, deoarece termenul limită pentru apărarea obligatorie împotriva croatului Filip Hrgovic a expirat deja.

În același timp, IBF a declarat că ar putea rezolva această problemă și să amîne din nou apărarea titlului. Promotorul ucraineanului Alexandr Krasiuk, în comentariile pentru World Boxing News, a confirmat astfel de planuri: „Bineînțeles, vom cere de la IBF o excepție”.

Se așteaptă că boxerii vor organiza revanșa în octombrie, dar deocamdată părțile nu au anunțat oficial acest lucru. Usik a devenit primul campion mondial absolut la categoria supergrea din 1999 încoace.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?