Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un cîine a dat buzna pe stadion, în timpul unui meci de fotbal

29 sep. 2023,, 19:30   Sport
2561 0

Un cîine a acaparat atenţia în partea finală a unui meci din Liga BBVA Expansion MX.

Acesta i-a împiedicat pe fotbalişti să termine ultimele minute adiţionale ale partidei şi a stîrnit rîsete în rîndul fanilor, scrie G4Media.

Întîmplarea a avut loc pe Estadio Tecnológico de Oaxaca, în timpul meciului dintre Alebrijes de Oaxaca şi Dorados de Sinaloa. Cînd mai erau doar trei minute din timpul adiţional, un cîine a intrat pe teren, dar ceea ce a fost cel mai amuzant pentru jucători şi pentru public a fost faptul că nimeni nu l-a putut prinde.

Cîinele a intrat pe teren în momentul în care acţiunea se desfăşura la una dintre porţi. Portarul a avut mingea pentru o clipă, dar a sfîrşit prin a-i da drumul şi cîinele a prins-o. Odată ce cîinele a avut mingea în gură, nu a mai permis ca jocul să continue, încercările oamenilor de ordine de a-l prinde fiind în zadar. Întreaga situaţie a fost transmisă de postul ESPN.

Avînd în vedere situaţia deosebită, comentatorii au început chiar să povestească acţiunile cîinelui: „cîinele a intrat, poliţistul a intrat şi a scăpat, atenţie la cîine! Să-l prindem!”, a spus comentatorul ESPN.


Din cauza vitezei cu care fugea animalul, niciunul dintre agenţii de securitate nu a reuşit să-l prindă, ceea ce a stîrnit şi mai multe rîsete.

Situaţia a scăpat de sub control în momentul în care un grup de oameni de ordine a intrat pe teren pentru a-l prinde pe cîine, însă niciunul dintre ei nu a reuşit, iar publicul a început să aplaude acţiunile animalului.

A durat cel puţin două minute pînă cînd au reuşit să-l prindă pe animal şi să lase jocul să se încheie.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?