X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

„Tricolorii”, pregătiți de turneul din Italia

15 sep. 2023,, 19:35   Sport
2302 0

Echipa națională de fotbal pe plajă a Republicii Moldova este pregătită să ia startul la turneul Euro Beach Soccer League. Selecționerul Ruslan Pernai a anunțat lotul pentru competiția care se va desfășura în orașul Alghero, în Italia.

Astfel, 9 dintre 12 jucători de pe listă sînt legitimați la campioana națională din ultimii trei ani, formația Nistru Chișinău: Ruslan Istrati, Dumitru Graur, Nicolae Garanovschi, Grigore Cojocari, Nicolae Ignat, Artiom Turta, Alexandru Sîrghi, Alexandru Eremia și Eugeniu Borovschi. Au mai fost convocați Toader Vieru și Stanislav Moraru de la FC Budești și Ion Canciuc, care evoluează la Atlant Chișinău.

Naționala Republicii Moldova va juca în premieră în Divizia A a turneului Euro Beach Soccer League. "Tricolorii" vor fi într-o grupă cu Belarus, Italia și Grecia. În primul meci, pe 19 septembrie, discipolii lui Ruslan Pernai vor întîlni reprezentativa Belarusului.

Primele două clasate din grupă se vor califica în sferturile de finală, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

Selecționata Republicii Moldova a obținut calificarea în elita fotbalului pe plajă european grație titlului cucerit în Divizia B, anul trecut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?