Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Doi fotbaliști vor reveni în echipa națională

4 mar. 17:33   Sport
1639 0

"Tricolorii" revin în prim plan! Echipa națională de fotbal a Republicii va disputa la sfîrșitul lunii primele meciuri din noul an, iar selecționerul Sergiu Cleșcenco a anunțat lista stranierilor convocați pentru amicalele programate în Turcia.

În lista fotbaliștilor care evoluează în afara țării se regăsește portarul Alexei Coșelev, care nu a mai jucat la prima reprezentativă în ultimii patru ani. Prestațiile sale de succes la echipa de club PAS Lamia l-au convins pe selecționer să îl convoace, transmite Moldova1.

O altă revenire de marcă este Artur Ioniță, care nu a mai jucat de un an și jumtate la echipa națională, iar din toamna trecute nici nu fusese convocat. În rest, în lista dezvăluită de Sergiu Cleșcenco se regăsesc tot cei care au fost în lot și anul trecut în campania preliminară istorică în care "tricolorii" au fost foarte aproape de o calificare în premieră la turneul final al Campionatului European.

Echipa națională a Republicii Moldova va disputa două amicale în această lună. Unul cu Macedonia de Nord, programat pe 22 martie de la ora 17:30, iar numele celuilalt adversar va fi anunțat în timpul apropiat. Ambele partide se vor juca în Turcia și vor fi transmise în direct și în exclusivitate la postul public de televiziune, Moldova 1.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?