X 
Arşiţa stiri: 212
Jocurile Olimpice stiri: 236
Transnistria stiri: 1417

Antrenorul Petrocub: „Această confruntare încă nu a decis nimic”

7 aug. 14:45   Sport
16 ore in urma 2031 0

Antrenorul principal al echipei Petrocub Hîncești, Andrei Martin, a comentat victoria cu 1-0 în fața galezilor de la The New Saints în primul meci din turul 3 preliminar al Europa League.

El a menționat că acceptă orice rezultat.

„Acesta este un rezultat pozitiv, o victorie cu un scor minim. În această confruntare încă nu s-a decis nimic, totul va deveni clar în al doilea meci. Trebuie să jucăm foarte bine în deplasare, aproape perfect, dar mai întîi trebuie să ne recuperăm, pentru că ne așteaptă un meci în campionat. Trebuie să ne gîndim la marțea viitoare, să arătăm bine și să facem tot posibilul pentru a atinge obiectivul”, a declarat Andrei Martin.

Întrebat de ce Petrocub nu a reușit să înscrie mai multe goluri, el a spus că atunci cînd joci împotriva unei echipe foarte organizate, care joacă foarte compact în 4-4-2, aproape fără spații libere, ai nevoie de jucători foarte puternici care pot influența rezultatul jocului.

„Pentru a rupe echilibrul în jocul adversarului, ai nevoie de jucători care pot juca unu la unu. A fost greu pentru că adversarul s-a mișcat bine și a închis zonele. Oriunde am vrut să creăm un avantaj de zonă, nu am putut, pentru că adversarii s-au apărat foarte bine. Nu ne-au permis aproape nimic, decît să ducem mingea în penalty, dar și acolo au jucat bine. Ei sînt o echipă foarte organizată. Ați văzut și voi... Dacă cineva a crezut că va fi ușor să trecem de echipa galeză, s-a înșelat. Este o echipă foarte bună”, a subliniat antrenorul principal al Petrocub.


3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав