Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Spectacolul forței și curajului la Pănășești: Cînd se va da startul Campionatului Voievod 2023 ©

22 dec. 2023,, 18:05   Sport
6456 0

Pe final de an, satul Pănășești din raionul Strășeni se va transforma într-o arenă de lupte unde urmează să fie desemnați cîștigătorii Campionatului Republicii de lupte naționale Voievod 2023.

Campionatul va avea loc pe 23 decembrie ora 09:00, la Complexul sportiv din Pănășești.

Evenimentul, mai mult decît o simplă competiție, reprezintă un omagiu adus spiritului voievodal, îmbinînd tradiția cu spectacolul sportiv modern. Participanții își vor demonstra măiestria într-o serie de meciuri captivante, unde forța, agilitatea și strategia se vor întrece într-o atmosferă încărcată de emoție și entuziasm.

La campionat vor participa în jur de 500 sportivi din Moldova. Acest eveniment este o ocazie unică pentru luptători să-și etaleze talentul, dar și pentru cei care își doresc să fie martorii unor momente pline de intensitate și pasiune.

Pănășești așteaptă cu nerăbdare să fie gazda acestei întîlniri extraordinare, unde fiecare mișcare și fiecare moment va fi plin de suspans și admirație. Campionatul de Voievod al Moldovei 2023 nu este doar o competiție, ci o celebrare a forței, a curajului și a spiritului de luptător. Spectatorii sînt invitați să fie parte din această experiență unică și să susțină spiritul voievodal într-o zi plină de acțiune și emoții.

De menționat că intrarea este liberă pentru toți vizitatorii. Partenerul gerenal al Campionatului este DAAC-Hermes, marca de automobile GEELY Moldova. Eveniment susținut de partenerii media: moldovenii.md, noi.md și viza.md.

7
0
0
2
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?