Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Romanov l-a învins pe Ivanov cu o accidentare la mînă

2 iul. 2023,, 17:36 (reactualizat 3 iul. 2023,, 03:30)   Sport
7320 0

Luptătorul moldovean la categoria grea UFC, poreclit King Kong Alexander Romanov, a comentat victoria sa asupra bulgarului Blagoy Ivanov în cardul preliminar al turneului UFC Vegas 76 de la Las Vegas.

„Starea morală este minunată, și cea fizică. Cu excepția mîinii, am simțit-o că a pocnit în runda a doua. După cum spune unul dintre tovarășii mei, băieții din Moldova nu au marșarier - au fost nevoiți să lupte o rundă și jumătate cu brațul rupt. Lupta a decurs 100% așa cum am planificat cu echipa.

Gata să revin oricînd, am venit în această ligă pentru a lupta ”, a spus Romanov la o conferință de presă.

Alexandr Romanov a vorbit și despre dificultățile vieții cu care s-a confruntat la începutul acestui an.

„Am avut un punct de cotitură serios în viața mea, m-a subminat foarte mult din punct de vedere psihologic și m-a neliniștit. Din această cauză, am avut o lupta împotriva lui Sașa Volkov într-o formă proastă.


Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul rudelor și prietenilor, m-am întors. M-am întors în sală, așa că am concurat cu Ivanov cu aceeași greutate ca ultima dată, dar structural m-am schimbat foarte mult. M-am întărit mental. Domnul mi-a luminat sufletul cu o asemenea lumină încât sînt pregătit pentru orice încercare”, a spus Romanov la o conferință de presă.

De menționat că mai devreme, cu sprijinul grupului de companii KRONOS și DAAC-Hermes, a fost turnat un film documentar „Alexandr Romanov: calea spre victorie”, realizat de producătorul și scenaristul, jurnalistul Alexandr Stahurschi.

Conversațiile cu Alexandr, antrenamentele, interviurile cu antrenorii și membrii familiei sale din film dezvăluie modul în care un tînăr simplu din Comrat ajunge la titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație de MMA din lume. Filmul poate fi vizionat AICI.

8
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?