X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Moldoveanca Anastasia Toma a cîștigat Cupa Ciprului

10 apr. 2021,, 13:15   Sport
2321 0

Atacantul Naționalei feminine, Anastasia Toma a cîștigat pentru prima dată Cupa Ciprului cu echipa Omonia Nicosia. Moldoveanca a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren, reușind să marcheze la seria loviturilor de departajare și să creeze multe faze periculoase la poarta adversă.

Finala Cupei Ciprului s-a jucat în această seară, pe stadionul AEK ARENA din orașul Larnaca. Omonia a întîlnit campioana Ciprului - Apollon Limassol. După cele 90 de minute regulamentare scorul era egal 0-0. După fluierul final, s-a trecut la seria loviturilor de departajare. Formația Anastasiei Toma a transformat mai bine penalty-urile, reușind să marcheze de ori 4 din cele 5 încercări, în timp ce jucătoarele de la Apollon au ratat de 2 ori.

Astfel, Omonia și-au adjudecat trofeul pentru prima dată în istoria clubului.

- Pur și simplu nu îmi vine să cred. Am dat tot ce este mai bun și cred că este cel mai reușit meci din cariera mea de jucătoare, - a declarat Anastasia Toma.

În campionatul Ciprului, echipa Anastasiei Toma se află pe locul 3 cu 37 puncte la activ, cu 3 mai puține decît adversara din finala Cupei. Anastasia a marcat 8 goluri în acest sezon pentru Omonia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?